Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα το σχολείο μας διοργάνωσε εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, σύσσωμο το σχολείο μας παρακολούθησε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο, την βραβευμένη ταινία-ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Οι νεκροί της Λευτεριάς», με βάση μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων της σφαγής στα Καλάβρυτα.
Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε την εορτή που οργάνωσε η κ. Ψαραύτη Ασημίνα και η κ. Κανελλοπούλου Πανωραία και η οποία περιελάμβανε θεατρικό και ποιήματα  από τους μαθητές του σχολείου μας.Την μουσική  επένδυση της εκδήλωσης ανέλαβε η χορωδία μας με μαέστρο τον κ. Ρουμπέκα Κωνσταντίνο.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 28 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή μας στην παρέλαση του δήμου μας υπό τις οδηγίες των γυμναστών μας, κ. Παπαγεωργίου Ανδρέα και Μυλωνόπουλου Γεωργίου.
Εκδηλώσεις που άγγιξαν την ψυχή, το πνεύμα  και το συναίσθημά μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους καθηγητές και στους μαθητές μας που για άλλη μια χρονιά μας εκπροσώπησαν επάξια!